rim1958 rašė:Vyručiai,ginčuose gimsta teisybė.Aš nieko prieš visų dalyvių nuomones.Tačiau pažvelkime į Ramūno pateikta lentelę ir Cerberus ordiną kurio numeris yra 786141.Lentelėje matome,kad 1956m.pažymėtas tik vieno ordino numeris.Kas tai - nejaugi tais metais pagamino tik vieną ordiną,o gal įteikė tik vieną.Manau kad čia kažkas ne taip.Dabar dėl visokių smulkmenų-nuo jų labai priklauso ordino kainą.
Dėl graviravimo ant ordino-žiūrint kuriu monetų namu.Maskvos monetų namuose karo metu graviruotu buvo pagaminta nemažai,tačiau parodytas ordinas pagal numerį yra pagamintas Krasnokamsko monetų namuose.Numeriai 34787-71998 priskiriami antro varianto pirmos partijos ordinams.Tarp jų yra ir graviruotų,bet jie reti,o tai reiškia,kad žymiai brangesni negu kiti.
Tai tik mano žinios,kurių aš niekam neprimetu.
paiskinsiu aiskau nuo paskutinio ordino gamibos iki paskutinio tai nuo 1945paskutinis ordinas buvo iteiktas 733913 ir iki 1956 paskutinis ordinas iteiktas 911443 tai reiskia 1956metais buvo i teikti nuo 733914-911443 numeriai ordino
o del tu tirazu kaip kolega ir sake ir taip as galvoju tiesiok buvo nukalta tais metais daugau ordinu ir tiesiok neiteikta buvo ir gulejo sandeli o o rusai dabliusavo todel kad pagal varijacijas atitiko 1945metu laida as asmeniskai nerinku pagal variacijas tai man nera jokio skirtumo ar jie dasipliusuoja tiraza ar ne tai nereikia kabinet del paprastu daliku juk mes nevisi renkam pagal suptipus monetas ar ordinus