-LiTAS- rašė:Naudoju ebay.co.uk ir pastaruoju metu padaugėjo ginčų su pirkėjais. Bet kas sieja tuos ginčus, kad visi ginčytis nori iš kitų ebay svetainių (ebay.de / ebay.fr / ebay.it ir pan..). Nes norėdamas reaguoti į skundą man reikia prisijungti arba registruotis į tos šalies eBay. Ko pasekoje, kur maža suma, aš tiesiog numoju ranka ir viskas. Taip pirkėjui grąžina tuos jo sumokėtus centus. O aš užblokuoju, kad daugiau pas mane nepirktų. Nes jeigu man reikia kreiptis į eBay, jie numeta nuorodą į tą skundą. Tada pamatai skundo pradžią ir nuoroda visada rodo tą patį vaizdą, nors tu ten ką nors parašei ir lauki atsakymo. Ir negali matyti, nes vėl liepia jungtis į tą kitą šalį. Tai ar čia ebay viduje kažkas netaip ar tikrai koks naujas sukčiavimo būdas?
Gytis13 rašė:Man tai vokiečiai(dažniausia) siunčia monetas (per ebay) paprastu paštu kaip neregistruotą siuntą, tai nesuprasi kada gausi ir ar ateis iš viso. O kai pasiimu laišką pašte iki pareikalavimo, tai visai nerimtai viskas atrodo, mėtosi tas laiškas kažkur lentynoj, ims kokia paštininkė ir patikrins kas viduj. Nekažin kokios tos monetos, bet 20 - 40 eurų kainuoja. Kol kas niekas nedingo, bet lietuviai pardavėjai kažkodėl tokių nesąmonių nedaro, visi siunčia registruotu paštu. Vokiečiai paima 5 -7 eur už siuntimą ,bet registruoto laiško parašyti neįstengia. Dori žmonės tie vokiečiai, matyt ten vagių nėra....
Grįžti į Numizmatikos pradžiamokslis
Registruoti vartotojai: FaceBook [Linkcheck]