Kokį burtažodį reikia pasakyt LB kasoje, kad duotų monetų pagal metus, o ne "kokios papuls tokios"?
Aš Vilniuje šiais metais gaunu tik 2015 metų, kitokių neduoda.
vysl1821 rašė:Kokį burtažodį reikia pasakyt LB kasoje, kad duotų monetų pagal metus, o ne "kokios papuls tokios"?
Aš Vilniuje šiais metais gaunu tik 2015 metų, kitokių neduoda.
jotvingiai rašė:Buvau ir aš šiandien centukų. Pasijutau lyg šiukšlė. Viena kasininkė apsimetė nieko nematanti ir išvis sakė tik antrą dieną dirbanti (amžius apie 60),
pradėjo vartyti 5 centus 2015 metų - jūs norite šitąą?
Ne sakau, noriu rulono to to ir dar to. Sako neturiu, bet vat ta kasininkė turi, gal... Apsimetė, kad skambina.
Nu atsistojau prie kitos kasininkės, tuo tarpu žmonių daugėja su maišais pilnais metalo (mistika man jie, visi tokie keisti:)...
Kita kasininkė duoda vieną 2017 1cnt. ruloną ir daugiau nei cento - jums daugjau nipriklauso. Duodu jai 2 eurus ir sakau man gražą po 1cnt 2017m.
Demonstratyviai atmeta unciukus 1 eur ir 50 cnt.
Sakau, kada galiu paimti kitus? -Kitą dieną ir visogero.
Nu vat LB kasos. Kame bajeris?
Eisiu pirmadienį...
kestbra rašė:jotvingiai rašė:Buvau ir aš šiandien centukų. Pasijutau lyg šiukšlė. Viena kasininkė apsimetė nieko nematanti ir išvis sakė tik antrą dieną dirbanti (amžius apie 60),
Ne sakau, noriu rulono to to ir dar to. Sako neturiu, bet vat ta kasininkė turi, gal... Apsimetė, kad skambina.
Nu atsistojau prie kitos kasininkės, tuo tarpu žmonių daugėja su maišais pilnais metalo (mistika man jie, visi tokie keisti:)...
Kita kasininkė duoda vieną 2017 1cnt. ruloną ir daugiau nei cento - jums daugjau nipriklauso. Duodu jai 2 eurus ir sakau man gražą po 1cnt 2017m.
Eisiu pirmadienį...
cia turbut vilniuje?
gal zinot kada iseina naujoji progine 2017 ?
jotvingiai rašė:Buvau ir aš šiandien centukų. Pasijutau lyg šiukšlė. Viena kasininkė apsimetė nieko nematanti ir išvis sakė tik antrą dieną dirbanti (amžius apie 60),
Eisiu pirmadienį...
vysl1821 rašė:Aišku, vadinasi papuolu ne ant tų, reikės mėginti dar ir dar kol duos
Gavot gal jau ir 10ct 2017metų?
Registruoti vartotojai: Registruotų vartotojų nėra