Kestas123 rašė:Ta proga klausimas - kodel tiek mazai proginiu eu monetu su 'paveiksliuko' elementais islendanciais ant isorinio ziedo? Brangiau kainuoja kalimas?
gramas rašė:A7 rašė:Aš nelabai įsivaizduoju kaip galima sukeisti žiedus, kad nesimatytų pažeidimų. Gal kas gali paaiškinti kaip tai įmanoma?
Tai dabar tikriausiai vyrai su potraukiu kriminalui sėdi prie šio projekto, išdirbinėja technologiją, kad viskas būtų Čiki Piki
SarasM rašė:A7 rašė:Tuomet dar vienas klausimas - ar yra garantija, kad greidinimo kompanijos tikrai pastebėtų auksarankių darbą? T.y. ar galiu būti 100 proc. tikras, kad nusipirkau originalą, jei moneta bus greidinta kaip error?
nepastebės
Anubis rašė:gramas rašė:Matyt "šūdarankiai" sumąstę aferą - sukeitinėt LT BU Žuvintui išorinį žiedą su LV BU monetos išoriniu žiedą ir kišt į kortelę.
Priklausomai nuo rankų "šūdarankiškumo", tikėtina, kad sumažės ir "teisingų" monetų.
Kadangi gandas, kad latviškos pateko tarp pirmųjų kortelių, tai gali pasirodyti ir skelbimų, ieškančių kortelių su Nr.<500. Be monetos.
-LiTAS- rašė:SarasM rašė:A7 rašė:Tuomet dar vienas klausimas - ar yra garantija, kad greidinimo kompanijos tikrai pastebėtų auksarankių darbą? T.y. ar galiu būti 100 proc. tikras, kad nusipirkau originalą, jei moneta bus greidinta kaip error?
nepastebės
Ką jie išvis ten pastebi, jeigu reikia rašyti išsamų laišką, kad žinotų kur pažiūrėti ir ką įvertinti
jgs111 rašė:Sveiki,
Čia man vienam tokia pasitaikė ? Gal dar kas duobėtą gavo?
-LiTAS- rašė:jgs111 rašė:Sveiki,
Čia man vienam tokia pasitaikė ? Gal dar kas duobėtą gavo?
Jeigu su latvišku gurtu, tai brokuotų brokuota 2000e
2N2K4S rašė:kodel lanktinukai pas perekupus o ne prie monetu?
gramas rašė:2N2K4S rašė:kodel lanktinukai pas perekupus o ne prie monetu?
Todėl, kad saviveikliniai...Niekas netrukdo pačiam tokius pasidaryti
Registruoti vartotojai: Google [Bot], sabb