![plojimas (clap)](./images/smilies/3.gif)
As panasiai bandziau uzsiprasyti kaune tai man nepavyko
![Confused :?](./images/smilies/icon_e_confused.gif)
marka77 rašė:...
Beje tik per mano kvaršinimą jiem galvų jie ir pasistengė pažymėti monetas kurios sutinkamos tik rinkiniuose ir ne kitaipTai manau dabar bent jau lengviau bus kitiem orientuotis
Fredis rašė:Na jei tai jusu pastangu deka kolega tada respekts![]()
As panasiai bandziau uzsiprasyti kaune tai man nepavyko
rmd rašė:Kaune greičiausia neturi visų metų bankinio stovio monetų.
O priversti juos pažiūrėti ką turi Misija įmanoma
Fredis rašė: na ka tada bandysiu dar kure diena per pietus pajudint si reikala
rmd rašė:o tai proof nebus?![]()
P.S. nemanau kad ims ir parduos juos labai greitai, nes tiražas nemažas
EA_ezys rašė:Sweiki, kadangi esu tik pradedantysis siame uzsiemime tai turiu keleta manau jums lengvu klausimu. po kiek monetu buna LB ruloneliuose(visu nominalu monetu) ar imanoma gauti 2010 metu tarkim 1. 2. 5. lt nominalo rulonelius(kad jame butu tik 2010 metu bankinio stovio monetos)? ar imanoma gauti is LB tarkim kad ir visu metu (nuo 1991 iskyrus jau nebegaliojancia monetas) monetas, o ypac bankinio stovio? bei kuriai metasi buvo isleisti numizmatinai rinkinai BU kokybes kuriais PROOF, ir gal kas nors turetumeti 2000, 2003 ir 2008 metu rinkinelius parduoti? Is anksto dekui uz atsakymus.
SarasM rašė:EA_ezys rašė:Sweiki, kadangi esu tik pradedantysis siame uzsiemime tai turiu keleta manau jums lengvu klausimu. po kiek monetu buna LB ruloneliuose(visu nominalu monetu) ar imanoma gauti 2010 metu tarkim 1. 2. 5. lt nominalo rulonelius(kad jame butu tik 2010 metu bankinio stovio monetos)? ar imanoma gauti is LB tarkim kad ir visu metu (nuo 1991 iskyrus jau nebegaliojancia monetas) monetas, o ypac bankinio stovio? bei kuriai metasi buvo isleisti numizmatinai rinkinai BU kokybes kuriais PROOF, ir gal kas nors turetumeti 2000, 2003 ir 2008 metu rinkinelius parduoti? Is anksto dekui uz atsakymus.
centų rulonėliuose būna po 50 vnt., o litų po 40. 2010 rulonėlius gauti įmanoma. Iš LB bent jau man ką nors pagal spec. užsakymą gauti gaunasi sunkiai, bet už pabandymą per galvą niekas neduos
SarasM rašė:EA_ezys rašė:Sweiki, kadangi esu tik pradedantysis siame uzsiemime tai turiu keleta manau jums lengvu klausimu. po kiek monetu buna LB ruloneliuose(visu nominalu monetu) ar imanoma gauti 2010 metu tarkim 1. 2. 5. lt nominalo rulonelius(kad jame butu tik 2010 metu bankinio stovio monetos)? ar imanoma gauti is LB tarkim kad ir visu metu (nuo 1991 iskyrus jau nebegaliojancia monetas) monetas, o ypac bankinio stovio? bei kuriai metasi buvo isleisti numizmatinai rinkinai BU kokybes kuriais PROOF, ir gal kas nors turetumeti 2000, 2003 ir 2008 metu rinkinelius parduoti? Is anksto dekui uz atsakymus.
centų rulonėliuose būna po 50 vnt., o litų po 40. 2010 rulonėlius gauti įmanoma. Iš LB bent jau man ką nors pagal spec. užsakymą gauti gaunasi sunkiai, bet už pabandymą per galvą niekas neduos
Grįžti į Apyvartinės monetos nuo 1991m.
Registruoti vartotojai: Bing [Bot], Google [Bot], tom_cat