Markas rašė:Dzin ta folderio kokybe,galima isimti ir i kitus ideti.Banknotu kokybe svelniai tariant yra nenormali,bent man.Kiek kartu LB nesirinkau visi rinkiniai iki vieno kreivi..nei vieno rinkinio neradau,kad bent du is triju butu nors kiek normaliau iscentruoti,jei aversas normalus,tai reversas buna isvis kreivas arba atvirksciai,toks vaizdas,kad tai yra jau isrinkti rinkiniu likuciai,nes kaikurie isvis tragiski.Suvenyram tokie gal ir tinka,bet ne banknotams i kolekcija.Is kokiu 10 rinkiniu sukeitus banknotus, gal ir susideliotum viena normalu.vnz teko atsisakyti isvis pirkimo.Dabar problema yra ne pati rinkini nupirkti,o normalius banknotus rasti,nes spausdino ir pjauste kaip girti.
evaldas1982 rašė:Markas rašė:Dzin ta folderio kokybe,galima isimti ir i kitus ideti.Banknotu kokybe svelniai tariant yra nenormali,bent man.Kiek kartu LB nesirinkau visi rinkiniai iki vieno kreivi..nei vieno rinkinio neradau,kad bent du is triju butu nors kiek normaliau iscentruoti,jei aversas normalus,tai reversas buna isvis kreivas arba atvirksciai,toks vaizdas,kad tai yra jau isrinkti rinkiniu likuciai,nes kaikurie isvis tragiski.Suvenyram tokie gal ir tinka,bet ne banknotams i kolekcija.Is kokiu 10 rinkiniu sukeitus banknotus, gal ir susideliotum viena normalu.vnz teko atsisakyti isvis pirkimo.Dabar problema yra ne pati rinkini nupirkti,o normalius banknotus rasti,nes spausdino ir pjauste kaip girti.
Lietuvos Bankas jau buvo padaves spaustuve i teisma del prastos kokybes banknotu, gali ir tu dar kartu juos paduot i teisma
bugsbunny55 rašė:Šiandien ir mane apsilanke LPExpress kurjeris su laišku iš LB.
Pradžiugino kad vienodu numeriu banknotai parinkti.
O pačio folderio kokybe..... paprastas Leuchturm optima lapas tarp plono kartonelio....
Iki Estijos ar Lenkijos folderiu dar toloka.
Banknotu kokybe normali, lyg nieko nuostabaus šimtymes 1991m. tokios pačios buvo su neaiškiomis V/Ž
vysl1821 rašė:bugsbunny55 rašė:Šiandien ir mane apsilanke LPExpress kurjeris su laišku iš LB.
Pradžiugino kad vienodu numeriu banknotai parinkti.
O pačio folderio kokybe..... paprastas Leuchturm optima lapas tarp plono kartonelio....
Iki Estijos ar Lenkijos folderiu dar toloka.
Banknotu kokybe normali, lyg nieko nuostabaus šimtymes 1991m. tokios pačios buvo su neaiškiomis V/Ž
gal norite pasidalinti nuotraukomis abieju pusių?
Runkeliu Valdovas rašė:Visi jūs čia skundžiatės, jog "nejaugi negalėjo geresnės kokybės parinkti banknotų iš tų 20 000?" O tai nepagalvojate, kad geriausi atrinkti ir jūs juos matote? Gal likusieji dar baisesni? Gal tiesiog nė vieno tarp jų nėra gražaus?
Grįžti į Dabartiniai Lietuvos pinigai litai (1994-dabar)
Registruoti vartotojai: Bing [Bot]