magic1971 rašė:Kas cia liudno? Greidinimo kompanijos irgi bizni daro,ne uz dyka gi greidina,po to jau kiti is to pelnosi.
Prie ko čia greidinimo kompanijos su jų pelnu, tiesiog aš žinau ko siekia "bro" , ir surinkęs tokia gražią kolekciją taip pasisako... Kokio velnio jis pirko jas greidintas, nes ne viena neverta 300$...
magic1971 rašė:Del rinkimo?
Nezinau,kaip kiti.As kolekcionuoju monetas ir sau!!! Kas jau pakliuna i kolekcija tas neparsiduoda,nemainoma ir man nereika,kad kazkokios JAV kompanijos uz nemazus pinigus man pasakytu mazdaug ta pati,ka as ir pats praktiskai zinau,o ateityje greiciausiai zinosiu ir dar geriau.
O jeigu surasit kita iš turimu tik geresnio stovio? Jus ką, nepakeisit? Netikiu, meluojat... O jeigu pakeisit, tai sena išmesit ar parduosit? Taip pat keičiu ir aš, tada ir stovi klausimas dėl senesnės monetos greidinimo atsipirkimą.
magic1971 rašė:...kiekvienas "bambukas" kuris turi daug pinigu ir nori investuoti i tokias monetas,bet numizmatika nesidomi,nesusigaudo joje.Gali ramiai sau investuoti i tokias sertifikuotas monetas,nebijodamas kad moneta bus netikra,bus apgautas ir pan.O prireikus vel parduoti tokiam paciam,kaip jis.
"Bambukai" neperka raritetu, ir tuo bent slabotu (aš savo tematika žinau turbūt visus slabotus rarikus ir pas ką jie randasi), ir išvis butu nesąmone jų atžvilgiu, pirkti slabotu nors ir rariku iš vario-nikelio lydinio, jie perka monetos iš tauriųjų metalų.
magic1971 rašė:Isimtis butu labai retos monetos (raritetai),tokias manau tikslinga sertifikuoti,bet kuriuo atveju.
Kodėl ir kam?
Ir išvis, Jus niekada nesuprasit tokiu kai aš, nes esat priešininkas sertifikavimo, tarp kitko kaip ir mes tokiu kaip Jus...