donatas123 rašė:Elektrolizė?
Aleksas rašė:Po elektrolizės(prisipažinsiu labai menkos) jau matosi Rusijos imperijos dvigalvis erelis.
Būklė nėra pati geriausia, nes aš ieškau daiktų paviršiuje(nes metalo ieškiklio neturiu), tad dažnai jie būna itin prastos būklės. Šiaip esu suinteresuotas gauti daugiau plombų ir spaudų, jeigu yra žmonių, kurie nerenka jų, nežinau ar daug atseikėsiu iš savo studentiško biudžeto, bet tikrai smagu būtų papildyti kolekciją.
kortesas rašė:Aleksas rašė:Po elektrolizės(prisipažinsiu labai menkos) jau matosi Rusijos imperijos dvigalvis erelis.
Būklė nėra pati geriausia, nes aš ieškau daiktų paviršiuje(nes metalo ieškiklio neturiu), tad dažnai jie būna itin prastos būklės. Šiaip esu suinteresuotas gauti daugiau plombų ir spaudų, jeigu yra žmonių, kurie nerenka jų, nežinau ar daug atseikėsiu iš savo studentiško biudžeto, bet tikrai smagu būtų papildyti kolekciją.
Grįšiu į Lietuvą, pasižiūrėsiu ar turiu dar kokių plombų. Galėsiu atiduoti. O šiaip geriau ieškiklį pasižiūrėtum. Kad ir tą garrettą ace. Prisikasi tų plombų sočiai
Grįžti į Bendras kolekcionavimo forumas
Registruoti vartotojai: Registruotų vartotojų nėra