jotvingiai rašė:O jis dar funkcionuoja? Ten kažkokios kapsulės dedasi?
Zinok as net nezinau kas ten dedasi ir ar veikia Jeigu tai turi kainai kazkokios reiksmes tai ryt galesiu nueit paziuret kas ir kaip...
jotvingiai rašė:O jis dar funkcionuoja? Ten kažkokios kapsulės dedasi?
romas1985 rašė:jotvingiai rašė:O jis dar funkcionuoja? Ten kažkokios kapsulės dedasi?
Zinok as net nezinau kas ten dedasi ir ar veikia Jeigu tai turi kainai kazkokios reiksmes tai ryt galesiu nueit paziuret kas ir kaip...
Anubis rašė:Kad į šitą modelį nėra kur kišti tų balionėlių.
Vaikystėje tekdavo eiti į parduotuvę, kur už 10 kapeikų (lygtai) užpildydavo.
romas1985 rašė:Sveiki,
Vakar uzmaciau toki sifona stovinti sandeliuke ir pagalvojau ar tokie daiktai turi verte ir aplamai yra kolekcionuojami ? Sita sifona parsiveziau is kaimo, kuris prastovejo ten turbut nuo mano vaikystes
saulys rašė:romas1985 rašė:Sveiki,
Vakar uzmaciau toki sifona stovinti sandeliuke ir pagalvojau ar tokie daiktai turi verte ir aplamai yra kolekcionuojami ? Sita sifona parsiveziau is kaimo, kuris prastovejo ten turbut nuo mano vaikystes
Čia sifonas , kurį užpildydavo gazuotu vandeniu, jei norėdavai su sirupu ,tai pirma ipildavo sirupo ir poto užpildidavo gazuotu vandenįu tam skirtuose punktuose . buvo ir tokie kur reikėjo prijungt balionėlį.
romas1985 rašė:saulys rašė:romas1985 rašė:Sveiki,
Čia sifonas , kurį užpildydavo gazuotu vandeniu, jei norėdavai su sirupu ,tai pirma ipildavo sirupo ir poto užpildidavo gazuotu vandenįu tam skirtuose punktuose . buvo ir tokie kur reikėjo prijungt balionėlį.
Jo paskirtis ir t.t. jau aiski, o kaip su jo verte ?
Grįžti į Bendras kolekcionavimo forumas
Registruoti vartotojai: Google [Bot]