severin-25 » Pir Spa 04, 2010 3:36 pm
Apgailestauju dasefxas, bet malonumo stebėti šalia vykstanti kara, aš nesuteiksiu, ir jokiu bangu nebus... Tiesiog neįdomu ir nėra noro, be to ir su numizmatika nesusiję...
Aš tik vieno nesuprantu ko iš manęs nori seniena, kur jis pamate kad aš žeminau kitus forumečius, arba statyčiau savo nuomone aukščiau už kitu...
Manęs paklausę kiek kainoja greidinimas... aš atsakiau... o kokio velnio tada kelti krūva bangu, jeigu ne vienas iš kelieju net nedarę to asmeniškai? Aš ką, greidinimo sąmatos detalizacija turiu pateikti? Ir aiškint kiek ir už ka yra pas mane nuolaidu? Ir kiek ir nuo kuo PVM mokamas išmuitinant? Ir kam nukreipineti posta visai i kita puse... kalbant kad patinka ar nepatinka greidinimas... Čia tikra provokacija (pačios nuomones pareiškimas šiame poste)..., ko jie tikėjo pasireiškęs savo (gal ir teisinga) nuomone, kad aš pasakyčiau kad aš ta darau nežinodamas kuo užsiimti ir kur ikišti pinigus? Taip, aš retkarčiais talpinu nesąmoningu ir juokingu pasireiškimu, bet tik tam kad ankščiau išsakyta mintis butu akivaizdesne dėl asociacijų... Kaip šiame poste dėl žmonos, ar juvelyriniu dirbiniu, ar skrines... gal kam ir nepatinka, bet yra kaip yra... su šipsena, mano manimu, geriau mastoma... sakykit ... kalbesiu tada visada į „kakta“ kaip pirmokas prie mokitojo. Galu gale čia ne profesoriu suburimas... ir forumo įdomumas ne tik dėl dalyviu kiekio, jų nuomonių bei infos kiekio... nors čia pagrindas, bet nemažai reiškia ir draugiškumas, mokejimas išgirsti/išklausiti/suprasti kito forumečio nuomones.
Kad protingai išleisti pinigus, reikia turėti tik du dalykus...