mil rašė:A7 rašė:25K išpardavė? Negalėjo pasilikti dalies tiražo kokiai mugei ar pan?
Matote LB vadovybei nelabai rūpi lietuviškų monetų populiarinimas.
Nu jo, čia kai oficialiai sakoma viena, o darbai rodo ką kita..
Moderatorius: LandeN
mil rašė:A7 rašė:25K išpardavė? Negalėjo pasilikti dalies tiražo kokiai mugei ar pan?
mctr rašė:mano ziniomis, labai didele dali bankas dar pasiliko velesniam platinimui mugeses. Taip kad bus dar tu monetu, kas nespejo
O ir didesnis visuomenes ratas tures galimybiu isigyti.
gelvis rašė:mctr rašė:mano ziniomis, labai didele dali bankas dar pasiliko velesniam platinimui mugeses. Taip kad bus dar tu monetu, kas nespejo
O ir didesnis visuomenes ratas tures galimybiu isigyti.
Vargu bau - pusė tiražo pagal užsakymus, 9000 išėjo per kasas, pridekim platintojų užsakymus... Nežinau, kokia ten dalis gali būti palikta ateities platinimui. Nenoriu nuvilti, bet įtariu, kad jokia.
mctr rašė:mil rašė:A7 rašė:25K išpardavė? Negalėjo pasilikti dalies tiražo kokiai mugei ar pan?
Is ko sprendziate kad LB vadovybei nelabai rūpi lietuviškų monetų populiarinimas?
mil rašė:...O vienas kolega tiesmukiškai paklausė "ar galiu gražą priimti 2016 m. 1 centą, jei jis nėra nurodytas oficialiame LB tinklalapyje ? Jei ne - tokiu atveju kviečiu policiją dėl galimo pinigų pardavinėjimo...". ...
jotvingiai rašė:Kiekvieną kartą kai nueinu į LB kasas (kurių jau vien lokacija Vilniuje yra pravalas), pasijuntu lyg manęs ten nekęstŲ (turiu
omeny personalo ir kolekcionierių santykį). Vien tas pokštas kai telefonu sako turime, o atvykus į kasas fiziškai – neturim ir neduosim (čia apie 2017 monetas rulonais).
Vieną kartą pradėjau kelti balsą, kame bajeris, tai su apsauga išlydėjo (valdytoja tuo metu mosavo banko taisyklėm, kad neprivalo pagal įstatymus man tų metų monetų duoti, nors ir turi:) Ir nedavė:)
Buvau kitose šalyse nac bankų kasose – visos centre, personalas mandagus, jokių apgulčių nemačiau.
Dar, čia toks retorinis pastebėjimas: man Vilniaus kasos labiau panašu į taros supirkimo punktą. Visada rasi ten kokius penkis vyrukus su krepšiais geležies. Vieni kitus pažysta, šnekučiuojas. Kas čia per kasta?
P.s. Facebooke LB turi savo puslapį, kurį galima reitinguoti. Jautriai reguoja į prastesnį įvertinimą.
Grįžti į 2017 m. lietuviškos proginės monetos
Registruoti vartotojai: Bing [Bot], Google [Bot]