SarasM rašė:
Su visa pagarba. Manau,išsilavinęs źmogus esate, bet rašote visiškai į pievas. Šiais laikais žmogus be internetinės bankininkystės? Kiek tokių pažįstate? Jei tokių dar yra yai 6d yra pakankamai nueiti iki kaimyno. Neturint e bankininkystės galima daryti prielaidą kad žmogus yra bedarbis, todèl gali ketvirtadienį aplankyti banką. Bankas net dirba iki 18.00 (valstybinė įstaiga!!!, suraskite kità tokį pvz..). Galų gale jei esi iki tiek atsilikęs bet visvien žinai kas tas FiDi ir dar reikia jai išleistos monetos tai gal turi draugų numizmatų, kurių galimybės platesnės...
Visa kita yra negatyvu bet nenutolsta nuo realybės. Man tai verslas ir duona, Jums tai lyg kažkokia nusikalstama veikla.
Šarūnai, tikrai su visa pagarba - gal ne visiškas pievas. Rašau todėl, nes keletą tokių žmonių pažįstu - aišku, jiems ne trisdešimt ir ne keturiasdešimt. Bet šiaip aišku sutinku, kad jei LABAI nori, tai ir pensininku būdamas būdą rasi - kad ir pas kaimyną.
Dėl negatyvo - jokiu būdu to galvoj neturėjau. Gal "perekupas" Jums negražus žodis pasirodė... Bet čia toks labiau skonio reikalas. Mano įsitikinimu, kolekcionavimas iš principo yra spekuliacinis (arba - pagal skonį - investicinis, perekupinis) užsiėmimas - jei žmonės kolekcionavimo objektus PERKA, jie perka juos ne tam, kad kažkada pigiau parduotų. Ypač gi tada, kai perka ne po vieną tokį patį
Taigi, aš irgi perekupas, tik smulkesnis. Tikrai niekuo negeresnis. Na, gal kartais pabumbantis, kad dar neturiu tiek patirties ir išmanymo, todėl, pvz. šimtmečio rinkinuko galimybę tiesiog pražiopsojau.
O šiaip tai ačiū Jums, nes iš Jūsų verslo ir duonos ir mums smulkesniems ant sviestuko kartais nubyra