Lietuvos paštas biški sufeilino su naujų skirstymo centru, kažkaip nepasiruošę visai paleido jį...
Kovo 1d gyrėsi juo, dabar jau atsiprašinėja už vėlavimus:
https://www.facebook.com/lietuvospastas ... 6509278054
kilbukas rašė:Gytis13 rašė:Man tai vokiečiai(dažniausia) siunčia monetas (per ebay) paprastu paštu kaip neregistruotą siuntą, tai nesuprasi kada gausi ir ar ateis iš viso. O kai pasiimu laišką pašte iki pareikalavimo, tai visai nerimtai viskas atrodo, mėtosi tas laiškas kažkur lentynoj, ims kokia paštininkė ir patikrins kas viduj. Nekažin kokios tos monetos, bet 20 - 40 eurų kainuoja. Kol kas niekas nedingo, bet lietuviai pardavėjai kažkodėl tokių nesąmonių nedaro, visi siunčia registruotu paštu. Vokiečiai paima 5 -7 eur už siuntimą ,bet registruoto laiško parašyti neįstengia. Dori žmonės tie vokiečiai, matyt ten vagių nėra....
Viskas į kainą remiasi, įdomu jei po Lietuva butu 5 eur registruotas ar daug butu kur siustu ne uz pirkejo saskaita o is vokieciu registruotas brangus malonumas
A7 rašė:Aš esu gavęs į pašto dėžutę iš USA suplyšusį voką su sidabrinėmis monetomis (vertė apie 500 LTL) įdėtą į maišelį. Monetos puikiai matėsi, nes maišelis permatomas, tačiau dingusi buvo tik viena ir ta USA (greičiausiai pasimetė). Pakartosiu - radau voką pašto dėžutėje, tai reiškia, kad siuntėjas net registruoti nepasivargino, ką jau kalbėti apie pakavimą )
jotvingiai rašė:Parašykite savo rekordus užstrigusių siuntų Metalo gatvėje ir poto kaip niekur nieko atiduotų.
Mano siunta iš Rusijos jau 14 dienų ten pūpso. Nežinau ką čia ir begalvoti...
Grįžti į Numizmatikos pradžiamokslis
Registruoti vartotojai: Bing [Bot], Google [Bot]