sveiki prie ko reiktu priskirti va toki mano galva gana idomu pasitaikiusi egzemplioriu , rastas ivedinejant litus tarp 1991 metu penkliciu - banke , svoris 4gr , speju atkaltas ant 10 centu monetos ruosinio
varis.jpg
Jūs neturite teisės peržiūrėti failų, kurie yra prikabinti prie šio pranešimo.
labai idomus centu brokas... o tema ir praplesti arba aplamai atskira sukurti galima butu ,kad ir banknotai liptu idomu pamatyti , kas ka sukaupes turi , nes nelabai kur susisteminta ir suregistruota tai galima butu surasti
Turiu ir as savo kolekcijoj nemazai egzemplioriu brokiniu , bet deja tai ne lietuviskos monetos,taip kad siulau bendra monetu brokiniu skilty padaryti ir tikrai bus ydomu paziureti kitu kolekcionieriu brokines monetas...
Domina mane rusiskos,vokiskos monetos - banknotai iki XXa.Vidurio
Taip pat ivairus senoviski rakandai,pasauliniu karu ir CCCP - " palikimas "
Dasefxas, centai tikrai įdomūs, benderio Smetona išvis be komentarų. Tema perkelta į "Lietuvos monetas", taigi apima visus laikotarpius. Tikiuosi boratinkų brokais neužspaminsim, bet aišku kai kurie buratinkų variantai irgi įdomūs
Kas dėl pasaulio monetų brokų, tai, seniena, laisvai gali tokią temą sukurti kur nors prie pasaulio monetų, o ten jau rasim kur ją padėt
Kalbant apie 10 centų broką. Kaip manot kame čia bėda? Abejoju, kad ant tiek gali būt nudilęs štampas.. Nedakalta?? Žiūrint į metus panašu net į dvigubą kalimą.. Tikrai įdomus variantas, ypač, kai galima tokį surast apyvartoj :0
Dėl 10 centų tai manau, kad tai kaip rūsai vadina "zalipuha" nes lygtais ties žirgo galva vienetuko kontūras, o ties skydu nuliukas. Nors gal man ir vaidenasi