na penkmarkiu blizgesys man akis tuoj isdegins .... BU speju? dideli sveikinimai isigijus sias grazuoles
isties kartais pagalvoju kaip iki siu laiku tokiam stovyje monetos islieka... tuolab apyvartines...
Giurza rašė:na penkmarkiu blizgesys man akis tuoj isdegins .... BU speju? dideli sveikinimai isigijus sias grazuoles
isties kartais pagalvoju kaip iki siu laiku tokiam stovyje monetos islieka... tuolab apyvartines...
Giurza rašė:na penkmarkiu blizgesys man akis tuoj isdegins .... BU speju? dideli sveikinimai isigijus sias grazuoles
SarasM rašė:dvimarkių o šiaip tai kolega buvo nukovęs cielą bankinį maišą.. ir žinoma didžiuma sakykime UNC'ai..
turistolt rašė:Talosas rašė:Pas mane senokai pastininkas bebuvo,tad bunant U.K nors is apyvartos moneteliu pavyksta pagauti kuriu neturiu 2 antikvarai mieste yra bet deja nebedirbantis,na teks vietinius ju turgus aplankyti ,gal kokio gerio pagausiu
Nesidrovek uzeiti i vietines juvelyrines parduotuveles. Ten kartais irgi buna monetu.
kortesas rašė:turistolt rašė:Talosas rašė:Pas mane senokai pastininkas bebuvo,tad bunant U.K nors is apyvartos moneteliu pavyksta pagauti kuriu neturiu 2 antikvarai mieste yra bet deja nebedirbantis,na teks vietinius ju turgus aplankyti ,gal kokio gerio pagausiu
Nesidrovek uzeiti i vietines juvelyrines parduotuveles. Ten kartais irgi buna monetu.
Pas mane Leytone (High Road Leyton 679/691 E10RA. Jewellery repair and sales centre) karts nuo karto pasitaiko sidabrinių/auksinių monetų, medalių. Žmonės atneša. Šiuo metu nieko ypatingo neliko. Beliko tik dabartinių gal apie 30-40vnt. ir vienas sidabrinis Georgo V medalis 1914-18m. Ateityje planuoju papildomą stendą padaryti ir išstatynėti medalius, monetas iš kolekcijos ir ką žmonės atneša.
Registruoti vartotojai: Google [Bot]