wnd rašė:Tai butent, as ta pati ir norejau atsakyti bet susilaikiau. Net vien sprendziant kad zmogus raso pirmas zinutes netikiu kad turi UNC bukles ir metai nereti. O cia atsakymai trys litai... ziurek i kataloga... Jei taip butu tai as jau buciau milijonierius
saulys rašė:Aš Donato123 nuomonę pilnai palaikau ir teigiu kad į naujų, nepatyrusių, busimų kolekcionierių klausimus reikėtu atsakyt išaiškinant esmę, o nesakyti kad jos bevertės ,vnd neužsigaukit, bet aš parašiau iki 3Lt o ne 3Lt, bet ne tai esmė,tai kam pirkt tas bevertes kilogramais ? -ieškom vertingu -o gal pasiseks. Taip ir toliau tęskit ir tapsit milijonieriumi juk ir tie kas turi pora monetų to pačio siekia, sėkmės. Čia tiktai mano nuomonė. Pagarbiai Jonas
wiken rašė:[Gal nereik tos kruvos? Dar sau geresnes kokybes gal koky issirinkciau.Nebent duris arba sienas vietoj tapetu lipinsit.
wnd rašė:wiken rašė:[Gal nereik tos kruvos? Dar sau geresnes kokybes gal koky issirinkciau.Nebent duris arba sienas vietoj tapetu lipinsit.
Reikia jas dar pertikrinti, 8 vnt. radau apie ~1940 metus. Gal kada ir atsiras aukcione...
saulys rašė:wnd rašė:wiken rašė:[Gal nereik tos kruvos? Dar sau geresnes kokybes gal koky issirinkciau.Nebent duris arba sienas vietoj tapetu lipinsit.
Reikia jas dar pertikrinti, 8 vnt. radau apie ~1940 metus. Gal kada ir atsiras aukcione...
Ar tos 8 vnt 1940 m UNK , pagal jūsų ankstesni teiginį bevertės mes tai nematom stovio.
Grįžti į TSRS monetos (nuo 1918 iki 1991)
Registruoti vartotojai: Bing [Bot]