-LiTAS- rašė:Man vis sunku patikėti, kad žmonės per naktį stovėdavo prie banko durų, kad būtų pirmi ir galėtų išleisti pinigus dabar jų anūkai stovi naktį prie Apple parduotuvių. Iš kartos į kartą...
ne visai tas pats, ten būdavo su mintim uždirbt
Moderatorius: LandeN
-LiTAS- rašė:Man vis sunku patikėti, kad žmonės per naktį stovėdavo prie banko durų, kad būtų pirmi ir galėtų išleisti pinigus dabar jų anūkai stovi naktį prie Apple parduotuvių. Iš kartos į kartą...
-LiTAS- rašė:gelvis rašė:Jo, kažkaip pirkimo procesas prarado šarmą be tų eilių ir sąrašų.
Man vis sunku patikėti, kad žmonės per naktį stovėdavo prie banko durų, kad būtų pirmi ir galėtų išleisti pinigus dabar jų anūkai stovi naktį prie Apple parduotuvių. Iš kartos į kartą...
tuoj rašė:-LiTAS- rašė:gelvis rašė:Jo, kažkaip pirkimo procesas prarado šarmą be tų eilių ir sąrašų.
Man vis sunku patikėti, kad žmonės per naktį stovėdavo prie banko durų, kad būtų pirmi ir galėtų išleisti pinigus dabar jų anūkai stovi naktį prie Apple parduotuvių. Iš kartos į kartą...
Tiek toli žiūrėt nereikia - Erasmus monetų žmonės laukė per naktį.
mctr rašė:ne visai tas pats, ten būdavo su mintim uždirbt
Coban rašė:Na va, jau savaite kaip pardavimas vyksta, o visi trys variantai (AU,AG ir 1.5), neišpirkti.....
Coban rašė:Na va, jau savaite kaip pardavimas vyksta, o visi trys variantai (AU,AG ir 1.5), neišpirkti.....
kilbukas rašė:Coban rašė:Na va, jau savaite kaip pardavimas vyksta, o visi trys variantai (AU,AG ir 1.5), neišpirkti.....
AG jau nebera, o 1,5€ laukia 00.00 ir nebeliks AU dar virs 400 vnt likuti turi
Grįžti į 2022 m. lietuviškos proginės monetos
Registruoti vartotojai: Registruotų vartotojų nėra