Grubiai - XF. Reversas grazesnis - AU, bet obverse matosi cirkuliavimo pozymiai, plius didelis ibrezimas. Dar priedo moneta "parudijusi" arba nesvari. Pabandyk 24 valandas pamerkti i acetona ir paskiau su vatiniu "ausu krapstuku" pavalyti tas vietas, gal siek tiek nuims. Kainos nezinau, tikriausiai keli litai.
Reikia skubaus atsakymo dėl šios monetos autentiškumo - žiūriu žiūriu ir kažkoks įtarimas kyla, kad falsifikatas Ypač šita pusė - apačioje pagal perimetrą esantys "spuogiukai" nebeiškilę, o vietoje jų - įdubimai; viršuje - gurto briauna įtartina.
Man rodos viskas normaliai su situo penkiasdesimt centuku. Nupirkus geriausia butu pasverti, ismatuoti diametra, stori, svori ir t.t, neatitikimo atveju galima grazinti atgal ir atgauti pinigus, prarandant tik siuntima.Sekmes
bro rašė:Man rodos viskas normaliai su situo penkiasdesimt centuku. Nupirkus geriausia butu pasverti, ismatuoti diametra, stori, svori ir t.t, neatitikimo atveju galima grazinti atgal ir atgauti pinigus, prarandant tik siuntima.Sekmes
Panašu, kad tikrai viskas ok su tuo centuku, deja, laimėtojas ne aš. Ačiū už nuomonę. Beje, pirkėjas - lietuvis, taigi moneta turėtų grįžti į Lietuvą
I don't know what kind of deposits I see on reverse and color looks like a little bit off, but I'm semi color blind, so you can skip my comments about color If it fails to get a straight grade as it is, I would recommend to send this one to NCS (conservation) and they might fix that reverse problem for you. I see this coin as a MS64, maybe 65, so it's well worth to try and get this one into the slab.